fishingeverywhere

Fish come in three sizes: small, medium and the one that got away

Az Év Horgászblogja 2020

Ismét eljött november 11. Mivel tavaly a miénk volt a díj, így idén mi adhatjuk tovább másnak. Sok vita nem volt köztünk, így az elismerés idén Csabánál (Mosoni Horgász) landol. Indoklás? Olvasgassátok a blogját! :)

A horgászblog mint műfaj lassan teljesen kihal Magyarországon, egy kezemen meg tudom számolni hány olyan oldal van még, ami idén egyáltalán bővült új tartalommal. Mindenki Facebookon nyomul, de azt ígérhetem mi nem fogunk FB oldalt készíteni. Barnának accountja sincs, én meg már szinte az összes horgászcsoportból kiléptem. Végtelenül deprimáló, ami ezekben a csoportokban megy, szerintem mindenki mentális egészségének jót tenne, ha egyre kevesebbet Facebookozna. Nem utolsósorban meg vagyok róla győződve, hogy ezek a horgászcsoportok többet ártanak a halállománynak, mint egy téli kormoráninvázió... A hol és a mivel, nagyságrendekkel többször íródik le, mint a szia és a köszönöm.

dij2020.jpg

Nem tudom meddig lesz még életképes ez a díj. Nyilván senkinek sem célja az, hogy 4-5 blog egymás között passzolgassa ezt a címet, de ez semmit sem von le Csaba érdemeiből. Már korábban meg kellett volna kapnia, így direktben is, úgyhogy örülök, hogy végül tőlünk landol ez most Nálad Csaba.

Az alapító, Erdélyi PuPa Balázs, szavai:

 

“…ezt a díjat egy magyar nyelvű blognak fogom adományozni, mely blog még további két blogot kell, hogy kitüntessen ezzel a címmel. Az odaítélésnél a blog tartalmát , a bejegyzések kellő hosszúságát, a magyar beszédnek megfelelő stílusát, a halak és a természet tiszteletének meglétét kell figyelembe venni, mindezeknek megfelelő képi tartalommal. A kitüntetetteknek a díjat a főoldalon kell elhelyezniük legalább fele méretben, és még egy évig az eddigi minőségben kell blogjukat fenntartani. A következő években a díjat mindig az első díjazott adományozza tovább, melyről egyeztet a díj alapítójával , a Horgászó Séf  bloggerével. A díjalapító nem részesülhet a díjban. “

 Gratulálunk Csaba és we salute you! ;)

Zsolt és Barnabás

A bejegyzés trackback címe:

https://fishingeverywhere.blog.hu/api/trackback/id/tr2616282152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mosoni Horgász 2020.11.11. 17:14:38

Végtelenül meg vagyok tisztelve! Ahogy irod, valóban, utolsó mohikánok vagyunk! Sok szép, szinvonalas blog az utóbbi időben elhalt, s alig jönnek a friss írások. A Facebook-on, főleg, ha nagy létszámú csoportrol van szó, már délutanra eltűnik egy értékesnek vélt alkotás is. Az a pillanatnak szól csak. A blog tartósabb, bár itt sem jellemző, hogy 5-6 éves írásokat lapozgassanak fel az emberek. Vajon az internetezés kultúrája merre veszi a jövő fonalát? S vajon lesz-e még akinek a díj tovább adható? Inspirálja e majd azokat, akik kedvet éreznek az iráshoz? A blogoláshoz? Ezt eldönti majd a jövő!

Nektek nagyon köszönöm a dijat, megtiszteltek vele!
A következő hét végéig megnevezek még két blogot, amely mellék dijazottként rászolgált arra, hogy viselje még a 2020 év legjobb horgászblogja dijat! Nem lesz egyszerű a választás, hisz van a fejemben több ember is, több blog is. Lesz időm kitalálni!

Köszönöm szépen nektek, s cserébe mit is kivánhatnék, .....
Feszes zsinort, hajlongó botspiccet, locsogó vizet, vizesedő merítőszákot!

bandita11 2020.11.11. 18:18:49

@Mosoni Horgász: Még egyszer nagy grat Csaba! Amiről írtál, azzal kapcsolatban pedig nincsenek kétségeim. Minden a faék egyszerűség felé halad, instant élmények kellenek a lehető legkisebb energia ráfordítással. Míg Neked vagy nekünk az az élmény, hogy megfejted a vizet, a halak szokásait, ne adj Isten sikerül kifigyelni őket, másnak az is elég lenne, ha valaki a horgára akasztja. :D Nem hiszem, hogy ugrásszerűen megnőne a blogok száma, nem erre halad a világ.

Balán Attila 2020.11.12. 07:21:31

Grtatulálok Csabi!☝️

Mosoni Horgász 2020.11.13. 06:40:57

@bandita11: Köszönöm szépen!
Írok tovább..
Úgy vélem, a tevekenysegem már régen túllépte egy horgászblog kereteit, s néha az irodalom mezsgyéjét tapossa, némi mikológiai, történelmi temát is súrolgatva. De igy lesz egy egész. Nem szétválasztható elemek ezek, melyekből felépül..
Amig lesz miről, addig írni fogok!
Köszönöm neked

fishingeverywhere

Két megszállott pecaőrült-pergetőhorgász. Duna,Tisza,Körös,csatornák, Balaton.

Friss topikok

süti beállítások módosítása