fishingeverywhere

Fish come in three sizes: small, medium and the one that got away

Év horgászblogja 2019

Balán Attila- Dunai Halak Nyomában (Majdnem márnákat írtam :D) idén nekünk ítélte oda az Év Horgászblogja Díjat. Ezúton is köszönjük Neki! Ezzel kötelezettségünk is van hiszen nekünk is meg kell nevezni két másik horgászblogot amit érdemesnek találunk a díjra. Barnával gyakorlatilag 15 másodperc alatt egyezségre jutottunk, melyik lesz az a két blog.

dij_14.jpg

  • Mosoni Horgász Csaba oldala unikum a horgászblogok között. Azt hiszem az elbeszélései minősége messze kiemelkedik a blogok közül, nem mellékesen gyönyörű halakat is fog. :) Talán nála jelenik meg legjobban az az egység a horgász és a természet között, amit szerintünk mindnyájan átélünk horgászat közben, maximum nem tudjuk ilyen szépen átadni. Szóval Csaba az egyik jelöltünk.

 

  • A másik jelöltünk Pumpili pecalapja . Az Ő oldala a horgászvizek egy olyan szeletével foglalkozik bővebben, ami abszolút a szíve csücske mindkettőnknek, ezek pedig a csatornák. A csatornahorgászat nagyon nagy felkészültséget, elhivatottságot és kitartást igényel, ezt mi abszolút át tudjuk érezni. Aki itt szeretne sikereket átélni, nagyon kemény fába vágja a fejszéjét. Pumpili blogja rengeteg hasznos információt tartalmaz a csatihorgászatról, szóval aki most ismerkedne ezzel a műfajjal csak ajánlani tudom!

 

Még pár mondatot azért idekaparnánk. Nem ilyen díjakért csináljuk ezt az oldalt, hanem a saját szórakoztatásunkra. Tudjuk, hogy ez a fajta blogolás már kiment a divatból, látszik is, hogy alig maradt blog, amin egyáltalán van frissülő tartalom. (Hozzátesszük a két választottunk egy ennél jóval bővebb körben is megállná a helyét) A közösségi oldalak elvitték a fókuszt erről a közlési módról, de nem baj mi azért kitartunk! Oldschool srácok vagyunk. Vagy csak simán öregek...:D Ha csak egy maradhat, akkor az ez a blog lesz... ;)

Barna és Zsolt

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fishingeverywhere.blog.hu/api/trackback/id/tr1415304256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mosoni Horgász 2019.11.13. 17:36:32

Uraim!
Végtelenül megtisztelve érzem magam, s mélyen egyetértek a fent elhangzottakkal. A blogvilág zsugorodik, alig születnek újak. Ahogy Dobó Istvan mondta, "Inkabb kevés oroszlán, mint sok nyúl!"
S harom a magyar igazság, zsinórbab harmadik éve kapom meg a mellékdíjat, ami aztbjelzi szamomra, meg mindig tudok újat felmutatni, még mindig meg tudom szólitani a horgasztársadalom egy részét a neten, s hamarosan nyomtatott könyv formájában is! Köszönöm nektek, s tudom, a díj nélkül is követitek munkásságomat, ahogy én is követem a ti blogotokat, s a többiekét, akiket még nem szippantott be a közösségi oldalak tiszavirágéletű egy napos, vagy pár óraig fellelhető posztjainak csábítása!

Mindemellett szeretnék szívből gratulálni a másik díjazottnak, eredmenyes munkát, horgaszatokat, feszes zsinórt kívánva a jővöre is!

rapanui 2019.11.30. 17:54:07

Helló :)

Ez a blog, mint ahogy a többi hasonló (Dunai halak, Mosoni, pumpili stb), önmagukban többet érnek, mint magyarország teljes írott horgász(reklám)sajtója és a közösségi média összes 'zárt csoportja', vagy ahogyan hívják őket manapság eggyüttvéve.

Csaba, szerintem az a három mellékdíj nyom annyit a latba, mint egy fődíj :)

üdv rapa

Barnabás.. 2019.11.30. 18:10:07

@rapanui: Köszönjük és nagy örömmel olvasva elismerő szavaid mondhatom, mélyen egyetértek... :)

bandita11 2019.12.03. 17:28:02

@rapanui: Köszönjük szépen! :) Csabának címzett mondatoddal meg egyetértek teljesen...

fishingeverywhere

Két megszállott pecaőrült-pergetőhorgász. Duna,Tisza,Körös,csatornák, Balaton.

Friss topikok

süti beállítások módosítása